Asiakaspalautteet

Anne on luotettava, rehellinen ja tarkka välittäjä. Ostimme Annelta avaimet-käteen omakotitalon joitakin vuosia sitten, joten tiesin jo etukäteen, että Anneen voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.

Sovitut tapaamiset ja myynti sujui loistavasti.

Anne piti sovituista asioista ja aikatauluista hyvin kiinni. Lisäksi hän vastasi erittäin nopeasti ja ammattitaidolla kaikkiin kysymyksiimme. Annella on laaja kokemus kiinteistökaupasta ja rakentamisesta…

Asunnon myynti tuli ajankohtaiseksi ja kun toimeksiantosopimus oli tehty niin kaikki toimenpiteet menivät niin kuin oli sovittu. Ajankohta asunnon myymiselle ei ollut tietenkään mikään paras mahdollinen.

Everything went smoothly. Even after the pruchase was done, Anne clarified things between the former owner and us quickly. She is reliable, helpful and quick. Thank you!

Kaikki sujui nopeasti ja ammattimaisesti, juuri niin kuin toivoisi. Välittäjiltä tuli opastusta ja hyviä neuvoja joista oli paljon apua.

Välittäjät Anne Eino ja Jussi Jääskeläinen. Kaikki sujui hyvin, vaikka aikataulu oli tiivis. Tarjouksen tekemisen aikaan minulla heräsi kysymyksiä, joihin sekä minä itse että Anne Eino etsimme eri lähteistä.

Omakotitaloni kauppa sujui erittäin nopeasti ja ammattitaitoisesti. Anne Eino selitti erittäin yksityiskohtaisesti ja selkeästi kiinteistökauppaan liittyvät asiakirjat ja vastasi kysymyksiini hyvin ammattitaitoisesti.

Kaikki sujui erittäin hyvin Annen rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Erittäin nopeaa kaupantekoa. Kova ja samalla ystävällinen alansa ammattilainen.

Välittäjä on mukava ja ammattitaitoinen. Kohteesta (tontilla olevasta talosta) ei ehkä niin tietoinen, mutta kohdetta myytiinkin vain tonttina, joten ymmärrettävää. Sujuvasti kaikki eteni.

Kaikki sujui hyvin

Kohteessa oli kaksi välittäjää, mikä oli myös hyvä homma!

Välittäjien yhteistyö tuntui pelaavan ja hommassa oli kaupanteon meininkiä.

Välittäjä huolehti kauppaan liittyvät asiat kunnolla ja myyjä sai olla huoletta. Asioista tiedotettiin asianmukaisesti ja annettiin neuvoja.

Asiantuntevaa palvelua. Saimme reaaliaikaista tietoa missä milloinkin mennään.

Välittäjämme oli ihan huippu! Hän oli aidosti kiinnostunut kohteen myymisestä ja piti huolen, että kaikki sujui mutkattomasti. Iloinen, reipas ja aktiivinen ihminen, jolla on myös alan ammattitaito!

Yli toiveiden sujunut kauppa! Nopeasti ja todella hyvään hintaan! Kaupanteko järjestelyineen sujui loistavasti alusta loppuun. Parempaa en osaa kuvitella. Suurkiitokset.

”Välittäjä oli asiallinen, nopea ja miellyttävä ja piti riittävästi yhteyttä  pysyen sovitussa aikataulussa. Voin suositella muillekin!”

”Anne oli tosi iloinen, energinen ja reipas. Oikein mukavan ja rehellisen oloinen. Anne oli aktiivinen ja piti sen, mitä sovittiin. Anne toimi upeasti ja mutisematta haastavassa tilanteessa.

”Asiallinen, nopea ja erittäin miellyttävä välittäjä. Piti riittävästi yhteyttä ja pysyi sovitussa aikataulussa. Minulle jäi hyvä maku asuntokaupastani.”

”Meille jäi hyvä kuva välittäjästämme ja suosittelemme  Annea muillekin asuntokauppoihin!”

Ensi vaikutelma oli välittäjästä positiivinen, rehellinen sekä asiantunteva.   Anne on erittäin asiallinen ja asiantunteva myyjä, josta saa sellaisen kuvan, että hän yrittää toimia mahdollisimman tasapuolisesti.

Tunsimme välittäjän entuudestaan.  Kokemukset edelliseltä kerralta olivat hyvin positiivisia.  Siksi tiesimme, että häneen voi luottaa myös tämän toimeksiannon kohdalla.  Välittäjä teki paljon töitä myynnin eteen!

Hyvin ammattimaista mutta samalla ystävällistä osaamista.

Ensivaikutelma oli ystävällinen ja asiallinen. Koko prosessin ajan saimme riittävästi tietoa ja hän vastasi nopeasti ja ystävällisesti tiedusteluihimme. Hän oli hyvin rakentamiseen perehtynyt.

Positiivinen ensivaikutelma. Hän vaikutti ystävälliseltä ja mukavalta. Yhteydenpito oli sujuvaa ja aikataulun mukaista. Kaiken kaikkiaan asuntokauppa välittäjän kanssa sujui hyvin ja olimme tyytyväisiä.

Anne Eino on tuttavani; siis turvallinen luotettava ja toimeen tarttuva. Hymyä ja positiivisuutta unohtamatta. Kyllä pysyi sovituissa ajoissa ja piti minut heti ajan tasalla näyttöjen jälkeen! 

Kaupan- ja tarjoustenteko sujuivat hyvin ja välittäjä oli erittäin hyvin käytettävissä ja tavoitettavissa. Hän vaikutti asiansa osaavalta henkilöltä ja pysyimme hyvin aikataulussa.

Ensivaikutelma oli miellyttävä ja tehokas. Anne piti hyvin yhteyttä ja pysyi aikataulussa. Ongelmia ei ollut missään vaiheessa. Jälkikäteenkin jäi positiivinen ja asiallinen mielikuva.

Ystävällinen, valoisa, asiallinen,  yhteydenpito kiitettävää. Aikataulu piti aina paikkansa. Ei ongelmia, erittäin hyvä asioiden tuntemus ja hoito. Ensivaikutelma säilyi koko ajan.

Ensivaikutelma välittäjästä oli hyvä ja piti riittävästi yhteyttä ja aikatauluista kiinni. Asiapapereiden kanssa oli alussa hieman vääntöä, mutta kokonaisuudessaan välittäjä oli hyvin miellyttävä ja täsmällinen.

 

Försäljningen av vårt egnahemshus gick snabbt och smärtfritt. Anne och Jussi sålde bostaden före första visningen och vi fick nästan det priset vi begärde. Detta var en positiv händelse för oss. Tack Anne!

Tarkasti ja ammattitaitoisesti hoidettu homma, kiitos Anne!

Välittäjän toiminta erinomaista ja asiantuntevaa.

Haastavassa markkinatilanteessa välittäjä suoritui tehtävästä mallikkaasti. Kuunteli tarkasti toiveitamme ja sitoutui toimeksiantoon erityisellä tarmokkuudella.

Kaikki sujui ammattitaitoisesti niin kuin pitikin.

Erittäin ammattitaitoisesti, määrätietoisesti, nopeasti, napakasti, asiakaan toiveita kuunnellen ja toteuttaen. Laadukas myynti-ilmoitus, josta selvisi kaikki asiat selkeästi.

Hienosti hoidettu tonttikauppa. Ammattitaitoinen, asiallinen, avulias ja loistava palvelu kaikkien osapuolien osalta!

Yhteydenpito sujuvaa. Välittäjä selvitti myös meitä askarruttaneet seikat ripeästi.

Saimme asiantuntevaa neuvontaa monissa myyntiin liittyvissä asioissa. Asiat sujuivat ja viestinvälitys toimi, vaikka ulkomailla asumisen vuoksi puhelimella ja sähköpostilla jouduimme asiat neuvottelemaan ja hoitamaan.

Olen tuntenut Annen jo kauan, hän on todella luotettava ja turvallinen henkilö. Hänellä on tietämystä asuntokaupasta ja on meidän valintamme koska hän on välittänyt meille jo 3 kauppaa. Jos meidän vielä pitää tehdä asuntokauppa, niin Anne hoitaa!

Kaikki meni niin kuin sovittu, kaupat sujuvasti, aikataulut piti paikkansa. Kiitos Annelle!

Anne Eino hoiti asuntokauppaan liittyvät asiat erinomaisesti. Hän piti yhteyttä ja oli aktiivinen olematta kuitenkaan tungetteleva. Sain kysymyksiin vastaukset. Jos vastauksia ei ollut heti, hän otti selvää.

Myyty alle neljässä kuukaudessa. Myyjä selittänyt kaikki yksityiskohdat erittäin huolella ja pitänyt myyjän ajan tasalla joka vaiheessa. Todella äidillinen henkilökohtainen huolehtiminen, 100% !

Piti yhteyttä, osasi asiat, oli miellyttävä, ahkera ja luotettava

Olemme ensiasunnon ostajia, ja erinomaisen välittäjän ansiosta asunnon ostaminen tuntui turvalliselta. Kaikkiin kysymyksiin saimme vastauksen nopeasti, palvelu oli todellakin ensiluokkaista. Kaikki järjestyi!

Välittäjä Anne Einon toiminta oli erittäin ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä. Kaikki asiointi ja tapaamistilaisuudet + kaupankäynti sujui mallikkaasti.

Välittäjä oli erinomainen. Hän sai meidät tekemään tarjouksen, mikä lopulta johti kauppaan, vaikka aluksi pidimme asunnon hintatasoa niin korkeana, ettemme pääsisi lähellekään tavoitettamme. Anne Eino on luotettava ja asiansa hoitava välittäjä!

Hoiti tonttikaupat erinomaisesti. Asiantunteva, miellyttävä kauppakumppani.

Anne Eino järjesti asuntokauppaan liittyvät asiat erittäin tehokkaasti, tarkasti ja ammattitaitoisesti. Hän oli kärsivällinen ja selitti laki- ja sopimustekniset asiat tarvittaessa juurta jaksain.

Kaikki sujui erinomaisesti. Asiantunteva, miellyttävä välittäjä.

Piti yhteyttä, osasi asiat, oli miellyttävä, ahkera ja luotettava.

Myynti ja uuden-osto sujuivat Annen ammattitaidolla ja uskomattoman hyvällä huolenpidolla. Molemmat kaupat tehtiin noin kahden viikon aikana. Anne on reipas ja iloinen alan ammattilainen.

Ammattitaitoinen ja ystävällinen välittäjä, joka piti langat tiukasti käsissään ja kohde saatiin myytyä nopeammin kuin uskoimmekaan ja täydellä hinnalla.

Anne Eino ja Jussi Jääskeläinen toimivat ammattimaisesti, luotettavasti ja sujuvasti. He ottivat erinomaisesti huomioon ikäihmisen hitauden asioiden sisäistämisessä. Anne jaksoi kerta toisensa jälkeen selittää minulle asiat niin että ymmärsin!

Anne Eino ja Jussi Jääskeläinen hoitivat omakotitaloni myynnin alle viikossa toimeksiannosta. Lisäksi he auttoivat muuttooni ja arjen asioihin liittyvissä käytännön asioissa.

Kaikki meni niin kuin sovittu, kaupat sujuvasti. Aikataulut piti paikkansa, kiitos Annelle.

Anne Eino hoiti asuntokauppaan liittyvät asiat erinomaisesti. Hän piti yhteyttä ja oli aktiivinen, olematta kuitenkaan tungetteleva. Sain kysymyksiini vastaukset.

Välittäjä oli erinomainen.

Yhteyden otto, esittely ja aikataulu ok. Ei mitään ongelmia, kaikki hoitui erinomaisesti, kiitos.

Erittäin hyvä yhteydenpito ja kaikin puolin kaikki meni mutkattomasti. Loistavaa palvelua!

Ensimmäisestä tapaamisestamme Annen ja Jussin kanssa jäi positiivinen kuva, joka jatkossa vaan vahvistui. Anne ja Jussi kertoivat/selittivät asiat meille ymmärrettävästi, koskaan ei jäänyt mikään epäselväksi.

Välittäjämme välitti omakotitalomme laadukkaasti vaikeassa markkinatilanteessa.

Hyvä myynnillinen ja aktiivinen, mutta kuitenkin tarkka huolellinen ote.

Kaikki sujui erittäin hyvin Annen rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Ammattimainen ja ystävällinen välittäjä, joka piti langat tiukasti käsissään ja kohde saatiin myytyä nopeammin kuin uskoimmekaan ja täydellä hinnalla.

Kaikki sujui erittäin hyvin Annen rautaisella ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

Anne Eino hoiti omakotitaloni myynnin alle viikossa toimeksiannosta. Kiitos!

Kaikki sujui alusta asti sujuvasti ja työ oli erinomaista.

Yhteydenpito ja reagointi nopeaa, asioiden käsittely huolellista.

Kaikki meni hyvin. Aikataulut piti kaikin puolin, miellyttävä ja ystävällinen. Tiesi ja osasi asiansa. Kiitos Anne!

Anne ”otti omakseen” hankalahkon asunnonvälitystoimeksiannon, ymmärsi tilanteemme. Tunsi kohteen hyvin, viestintä toimi hyvin ja lopputulos oli hyvä.

Nappi suoritus! Kiitos!

Kaikki sujui hyvin. Anneen sai aina yhteyttä ja hän piti minua ajan tasalla. Ystävällinen ja hyvä palvelu.

Omakotitalon osto Kantvikista ja oman paritaloasunnon myynti sujuivat todella hyvin vaikka oli kesäloma-aika. Molemmat välittäjät Anne ja Jussi hoitivat työnsä erittäin ammattitaitoisesti ja tehokkaasti.

Välittäjä toimi asiantuntevasti ja ripeästi. Saimme asialliset neuvot kysymyksiimme ja kohde myytiin nopeasti. Yleisvaikutelma välittäjästä oli miellyttävä ja tehokas. Suosittelen lämpimästi!

They responded very quickly and very reliable throughout the process. They were professional and responsive. We had a really good service!

Jämtiä toimintaa. Erityisesti kauppakirjojen allekirjoitukset (= se pankissa tehty tilaisuus) oli helppoa vaikka meillä olikin vähän erikoisempi setup. Asiat saatiin maaliin ja kaupat tehtyä!

Hommat hoituivat sujuvasti ja asiantuntemuksella.

Kaikki meni niin hyvin kuin mahdollista! Kaksi isoa välitysketjua oli yrittänyt myydä 6kk asuntoa ja nyt se meni viikossa kaupaksi!?

Nice, kind, patient, professional, recommend to others.

Anne var professionell i sitt sätt gentemot oss säljare. Litet påtryckande, men det var bara bra.

Vaikeasta markkinatilanteesta huolimatta löytyi ostaja ja kaupat hiottiin tahdikkaasti. Verrattuna saman kohteen aikaisempiin välittäjiin Anne sai kävijöitä esittelyihin ja osasi opastaa potentilaalisen asiakkaanpäätöksissä.

Asuntokauppa sujui loistavasti, kaikki oli helppoa ja mutkatonta. Asunnosta otettiin nopeasti kuvat ja tehtiin hieno esite. Näyttö onnistui hyvin ja asunto meni kaupaksi saman tien.

Asunnon osto meni tosi hyvin ja siitä tuli tosi hyvä mieli. Välittäja oli sydämellinen, asiaan perehtynyt ja asiantunteva jonka kanssa oli tosi kiva tehdä kaupat.

Kaikki sujui todella hienosti ja nopeasti, Anne Eino on oikea nainen oikealla paikalla.

Olimme ensimmäistä kertaa ostamssa omakotitaloa. Alusta asti meidät otettiin hyvin huomioon ja meille kerrottiin selkokielellä asiat. Loppujenlopuksi kaikki kävi yllättävän nopeasti.

Anne ja Jussi hoitivat kohteen kaupan todella hyvin heti esittelystä lähtien aina kaupantekoon asti. Vastaukset kysymyksiin tulivat ihan mihin aikaan päivästä tahansa, oli viikonloppu tai ei.

Päällisin puolin hienosti sujui. Näyttöjä oli riittävästi ja yhteydenpito sujui mallikkaasti. Lehtimainontaan ja mainoslehtisiin olisimme toivoneet hieman enemmän panostusta. Mainoslehtisiä olisi voinut jakaa.

Kova oli teille työ, mutta kaikki meni lopulta hyvin. Olitte hyviä välittäjiä, ja teidän kanssanne oli hyvä tehdä duunia Iso kiitos teille.

Olin todella tyytyväinen saamaani palveluun etenkin sen joustavuuden ja asiantuntijuuden. Vertasin saamaani palvelua tuttavani saamaan palveluun, ja teidän palvelunne oli monta kertaa parempaa. Toimititte niin ammattitaitoisesti!

Anne on erittäin ammattitaitoinen ja tarkka. Tietää kokemuksen perusteella paljon kiinteistöistä ja antaa varmasti myös ostajalle luottamuksen tunteen elämän suurimmassa hankinnassa.

Anne Eino on erittäin ystävällinen ja asiantunteva välittäjä. Kaikki sujui erinomaisesti.

Hyvin, Anne oli erittäin asiantunteva ja aktiivinen.

Sujui moitteetta. Saimme kaikkiin kysymyksiimme vastauksia nopealla aikataululla.

Välittäjä piti sovitusti ja riittävästi yhteyttä. Nopea reagointi asioiden hoitoon. Kohteen mainonta oli erinomaista. Ongelmia ei ollut. Hän on energinen, luotettava ja yhteistyökykyinen ja osaava kiinteistövälittäjä.

Olen erittäin tyytyväinen välittäjäni toimintaan. Aika taulut pysyivät ja kaikki kauppaan liittyvät asiat välittäjäni hoiti kiitettävästi.

Kohteessa havaittiin kaupan jälkeen muutamia ongelmia mutta ratkaisu löytyi yhteistyössä Annen kanssa. Oli helppo ottaa yhteyttä.

Välittäjän kanssa sovitut aikataulut pitivät hyvin paikkansa. Olin tyytyväinen saamaani palveluun

Sujui moitteetta. Saimme kaikkiin kysymyksiimme vastauksia nopealla aikataululla.

Palvelu sujui loistavasti.

Huolellista ja huikean ammattitaitoista työtä asiakkaan parhaaksi! Kaikesta kiittäen, Jari

Kaikki sujui erittäin hyvin ja ammattitaidolla. Anne on hyvin tahdikas , järkevä ja mukava kaiken päälle.

Valitsimme välittäjäksi ystävien suosittelun perusteella Anne Einon ja saimme todella hyvän palvelun ja hyvin hoidetun asunnon myynnin! Kiitos!

Kokonaisuutena välittäjä hoiti hommansa sujuvasti. Myös taloyhtiön puolesta ilmenneet haasteet ja selvitykset hoituivat melko kätevästi. Hienoa, että asunnosta ja hieman haastavasta taloyhtiöstä päästiin kuitenkin kaupoille.

Kaikki sujui vaivattomasti, nopeasti ja helposti. Välittäjä piti yhteyttä säännöllisesti ja informoi asian etenemisestä jatkuvasti. Pidin myös välittäjän rehellisestä ja mutkattomasta lähestymistavasta.

Jälleen kerran hyvää työtä alusta loppuun, huippuammattitaidolla ja nopeasti. Arvostan erityisesti kokemukseen perustuvaa asiantuntemusta ja konsultoivaa lähestymistapaa.

Omakoti tonttini oli ollut myynnissä pitkään jo aikaisemmin, mutta silloin myyntihinta oli erilainen. Nyt kuitenkin myynti aloitettiin realistiselta tasolta ja lopulta kaupat syntyivät nopeasti ja minulle tyydyttävään hintaan.

Hyvin sujui kaikki. Välittäjä selvitti kaikki tausta-asiat, jotka liittyivät tämän kiinteistön myymisen ja hyvän pohjatyön avulla saatiin nopeasti haluamamme lopputulos.

Erittäin miellyttävä ja asiantunteva palvelu. Kiitos paljon.

Kaikki sujui Annen kanssa erinomaisesti! Anne on ystävällinen, erittäin asiantunteva alansa ammattilainen.

Kaikki sujui täydellisesti ja palvelu oli mitä mainiointa. Ei ole mitään huonoa sanottavaa. Anne Einolle 10/10 ja suuri kiitos avusta!

Sujuvasti asiat hoitui.

Kiitokset hyvälle välittäjälle!

Kaikki sujui oikein hyvin.

 

Asunnon ostopäätös tehtiin netti-ilmoituksen välityksellä. Anne Eino vastasi nopeasti sähköpostiviestiini ja otti heti alusta aktiivisen roolin, sain kaikki tarvittavat tiedot helposti ja nopeasti.

Välittäjä oli ajallaan paikalla. Sain tutustua kohteeseen rauhassa ja sain vastauksen kaikkiin tiedustelemiini asioihin. Välittäjä teki tarjouspyynnön esittelytilanteessa ja tarjouspyyntö johti kauppaan.

Kaikki sujui hyvin.

Minulle oli suositeltu Annea entisten kauppojen perusteella. Paremmin en olisi voinut valita. Lopullinen ostaja löytyi ilmoituksen oltua netissä alle neljä viikkoa. Sain Annelta asiantuntevia neuvoja ja hyvän avun asuntokauppaan.

Super bra. Anne är yrkeskunnig, vänlig. Allting gick fort och smidigt. Är mycket nöjd!!

Kaikki sujui loistavasti. Joustavasti ja nopeasti. Ei tullut mitään ongelmia

Välittäjä oli aidosti kiinnostunut asuntokauppaan liittyvistä asioista. Hyvä merkki oli se, että välittäjä kyseli paljon lisätietoja asuntoon ja taloyhtiöön liittyen ennen näyttöä. Tuli sellainen turvallinen olo, kun kaikki tuli selvitettyä ja hoidettua kunnolla ja luotettavasti.

Kaikki tapahtui tosi sujuvasti ja nopeasti. Parasta oli kun välittäjä vastaa viesteihin melkein saman tien. Ollaan Annelle tosi kiitollisia.

Kaikki sujui onnistuneesti ja asiantuntemuksella.

Kaksion välitys toimeksiannosta kaupantekoon sujui ennätysnopeasti, etenkin kun tiedossa on putkiremontti ja sen lisäksi vähän muutakin laitettavaa. Asiat selvitettiin etukäteen huolellisesti.

Menimme näytölle nettitietojen pohjalta. Esittelijä toimi hyvin asiapohjalta ilman minkäänlaista tyrkyttämistä tai painostusta, mistä pidimme. Koska asunto kiinnosti, menimme toisen kerran tarkentamaan yksityiskohtia ja päätimme ostaa kyseisen asunnon.

På absolut bästa sätt👍

Vakuuttavan ammattitaitoinen välittäjä, joka toi lisäarvoa myös ostajan näkökulmasta. Ehdottomasti suosittelisimme myös kohteisiin, joissa rakennusten tekninen ymmärtäminen on tarpeen.

Kaikki meni tosi hyvin ja sekä Anne ja Jussi tosi ystävällisiä.

Kaikki sujui, välittjät vastasit nopeasti viesteihinä ja esittivät minulle ennalta tuntemattomat asiat selkeästi.

Kaikki sujui kohteen ongelmallisuuteen nähden hyvin. Alkuperäinen hinta-arvio oli mielestäni liian optimistinen ja lopullinen kauppahinta huomattavasti alhaisempi.

Asuntokauppa sujui hyvin alusta loppuun

Kaikki asiat sujui hyvin kiitos:)))

Kaikki sujui erittäin hyvin. Ystävällinen ja asiallinen yhteydenpito. Vastaukset kysymyksiin tulivat ihan mihin aikaan päivästä tahansa, oli viikonloppu tai ei.

Erinomaisesti, Anne on niin ammattitaitoinen

Kaikki sujui erinomaisesti. Etenkin kauppaan liittyvöt asiakirjat kuten hallintajakosopimus saimme välittäjän avulla helposti kuntoon.

Vahvalla ammattitaidolla hoitaa asiaa. Suosittelen lämpimästi!

Kaikki sujui erittäin hyvin. Ystävällinen ja asiallinen yhteydenpito. Vastaukset kysymyksiin tulivat ihan mihin aikaan päivästä tahansa, oli viikonloppu tai ei. Olette hyviä välittäjiä ja teidän kanssanne…

Olin alun perin ostanut asunnon Annen kautta ja tuntui luontevalta pyytää häntä myös myymään sitä. Saimme hommat hyvin sovittua ja kaikki sujui ongelmitta.

Asunnon ostaminen sujui kaikin puolin hienosti ammattimaisen ja asiallisen välittäjän kanssa. Hän oli erittäin hyvin tavoitettavissa, kommunikoi tarvittavat tiedot selkeästi ja asiallisesti.

Anne vei kaupan läpi alusta loppuun ammattitaidolla ja oli aina valmis etsimään lisätietoa kohteesta. Positiivinen kokemus.

Talokaupan osalta kaikki meni oikein hyvin. Ainoa miinus se, että myyjä luovutti talon siivoamatta.

Hei, hyvin meni. Soitin välittäjälle kun kohde ilmestyi Etuoveen. Tapasimme seuraavana päivänä ja sovimme, että palaamme asiaan pian. Muut asunnosta kiinnostuneet ”jäivät jonoon” ja saimme rauhassa miettiä tarjoustamme.

Asiat sujuivat hyvin ja ammattimaisesti. Lisäksi Anne on miellyttävä henkilö.

Sujuvaa tonttikauppaa! Meille jo neljäs hyvin hoidettu kauppa tämän välittäjän toimesta. Suosittelemme!

Anne hoiti kaikki hienosti sovitussa aikataulussa. Lämmin suositus meiltä!

Kaupat ja koko prosessi ihan huippuammattitaitoinen.

Kaikki sujui hyvin, kaupat saatiin tehtyä ripeästi. Anne vastasi nopeasti tiedusteluihin ja selvitti asiat perusteellisesti. Hän vaikutti pätevältä ja hänen toimintansa herätti luottamusta. Suosittelen!

Erinomaisesti hoidettu kauppa!

Kiinteistövälittäjä oli mukava ja ammattitaitoinen ,yhteydenpito oli nopeaa ja siitä tykkäsimme. Itse ostin ensiasuntoa ja sain hyviä vinkkejä sekä vastauksia kysymyksiin. kiitos

Anne hoiti monimutkaisen hallinnanjako prosessin erittäin ammattimaisesti, auttoi sekä meitä myyjiä että ostajia kaikin mahdollisin tavoin

Prosessi sujui alusta pitäen mallikkaasti, välittäjämme on erittäin asiantunteva ja osasi jo alkuvaiheessa neuvoa esim. hallintajakosopimukseen liittyvissä asioissa. Hänen erinomaisen asiantunteva palvelunsa on ehdottomasti suosittelun arvoista!

Välittäjä ystävällinen ja asiansa tunteva. Itsekään emme tajunneet, miten paljon lisätöitä toi se, että ostaja on kuolinpesä, vaikka leskellä testamentin mukaan hallintaoikeus kuolinpesän omaisuuteen.

Kaikki sujui joustavasti. Ainoa hankaluus oli siinä, että emme olleet tajunneet, kuinka lisätyötä tuli, kun ostajana oli kuolinpesä.

Kaikki sujui Annen kanssa todella hyvin. Anne on hyvin perusteellinen ja huolellinen myyjä, olen todella tyytyväinen! Saimme alle viikossa meitä miellyttävän ostotarjouksen asunnosta.

Kohteen esittely sujui joustavasti ja nopealla aikataululla. Kaupat hoituivat mutkattomasti ja kanssakäyminen välittäjän kanssa oli välitöntä ja helppoa.

Hyvin hoidettu toimeksianto!

Anne oli erittäin asiantunteva välittäjä, kaikki sujui hänen kanssaan erinomaisesti ja nopeasti

Everything went smoothly. Thanks for all the support with giving us details in English as well.

Rakentavasti, miellyttävästi tehty kauppa.

Annen kanssa kaikki sujui loistavasti! Anne on asiansa osaava välittäjä. Hän osaa selvittää niin, että kaikki ymmärtävät. En voisi kyllin kehua häntä!

Annen kanssa kaikki sujui hyvin ja helposti! Anne on erittäin ammattitaitoinen ja osaa asiansa. Hän osaa hoitaa monimutkaiset kiinteistökaupat ammattitaidolla. Hänen kanssa on mukava tehdä asioita ja hän on luotettava.

Kaikki on sujunut erinomaisesti. Anne todella osaa asiansa ja lisäksi puhuu hyvää englantia.

Välittäjä oli ystävällinen ja hänellä oli aina aikaa ja tuli tunne, että hän kertoo asiat rehellisesti, niin kuin ne on. Jos johonkin kysymyksemme, emme saaneet vastausta, hän otti selvää ja soitti