Esittely

Kauttamme voit tilata omille perustuksillesi laadukkaan Simons Element-talopaketin. Oma osuutesi kodin valmiiksi saattamisessa riippuu sinun ja perheesi tilanteesta. Tarvittaessa voit tilata kotisi täysin valmiiksi rakennettuna "avaimet käteen" aina perustuksista alkaen tai hoitaa itse tarvittavistä töistä vain ne, jotka sinulle parhaiten sopivat. Pääkaupunkiseudulla rakennutamme myös kiinteistöjä asuntomyyntiin.

Yrityksemme 20. juhlavuoden kunniaksi rakennutimme keväällä 2006 kaksi tehokasta pikkukotia Espoon Kauklahteen. Talojen pohja on vain 9,65m x 8,8m. Alakertaan sijoituvat kodinhoito- ja saunatilat sekä avara olohuone-keittiö ja siihen lasipariovella liittyvä erillinen huone. Rakennusoikeutta tilaihme tarvitsee 116,1 m² ja huoneistoala on 103 m². Talot on kytketty toisiinsa autokatoksin, jonne myös sijoittuvat talovarastot. Talojen päätyihin liitettiin tilavat parvekkeet ja olohuoneen eteen kunnollinen terassi. Katso tästä tarkemmin SIMONS-KODIT KAUKLAHTEEN osastosta.

Vuoden 2007 aikana valmistui seuraava asuntotuotantokohteemme Espoon Tillinmäkeen. Pienille ja tehokkaille tonteille (á 484 m²) mahdutimme kolme raikasta ja avaraa kotia. Asuinrakennusten käyttämä rakennusoikeus on noin 145 m² ja huoneistoala 131,5 m². Kodeissa on 5 huonetta, olohuone-keittiö saarekkeella, 2 kylpyhuonetta, sauna ja kodinhoitohuone. Taloihin on liitetty kahden auton katos ja noin 15 m² talovarasto. Lisää tilaa lämpimänä vuodenaikana kodeille antaa koko talon pituinen noin 30 m² terassi ja sen yläpuolella oleva parveke, jotka avautuvat auringon puolelle. Tästa projektista tarkemmin SIMONS-KODIT TILLINMÄKEEN osastolla.

AJANKOHTAISTA osastolla esittelemme uusimman oman projektimme, esittelytalomme Raasilanmäessä sekä kaikki kauttamme valmistuneet kodit ja nähtävillä on myös lista aikatauluineen tulollaan olevista talopaketeista sekä muita ajankohtaisia asioita kuten taloesittelyt, messut, yms.